Tortul a fost monti cu greutatea 3.3 kg, diametru 24 cm, blat alb imbracat in ganache de ciocolata amaruie si umplut cu mousse de cafea si mousse de fructe de padure. Florile au fost modelate manual din pasta de zahar. Broderia a fost facuta cu spuma de zahar.
7 comments :
Imi plac foarte mult,torturile tale ,sper sa ajung si eu intr-o zi la un asa nivel.
Multumesc frumos Mirela, Sa ai incredere in tine si o sa ajungi, si daca ai nevoie de vreu sfat sau vreo idee de decorat eu te pot ajuta cu draga inima.
Buna Maria
cum reusesti sa aplici fondantul pe mousse,Nu se topeste fondantul in contact cu crema mousse? Eu am incercat si pe laterale s-a prelins. Mi se pare ca mousse nu se preteaza f bine pt fondant. Ai un secret? Multumesc Cristina
Buna Cristina,
Da, este o anumita tehnica de montare, Pe lateral se pune rulada (care se face la fel ca pandispanul)apoi se pun feliile de blat cu crema intre ele , se da la frigider 5-6 ore pentru a se intarii cremele si apoi se acopera cu pasta de zahar dupa ce s-a uns in prealabil cu grasime sau buttercream suprafata ruladei si a feliei de blat de la partea de sus.
Sper sa-ti fost de ajutor.
Maria
Multumesc nasei pentru acest minunat tort! Eu si Catalin am fost foarte incantati de buchetul de flori de pe tort! Este pasiunea ei si, chiar daca realizarea unui tort inseamna nopti nedormite, ii face placere si ii ies din ce in ce mai deosebite. Felicitari!!!
Multumesc Cristina pentru feedback. Ma bucur ca totul a fost ok si iti multumesc pentru cuvintele frumoase.
foarte frumoase torturile!!se vede ca sunt lucrate cu multa pasiune!felicitari! cochetez si eu cu arta decorarii(la scara mica)dar pasta mea de zahar nu e la fel de fina ca a ta.am vazut undeva ingredientele si sunt aceleasi, folosesc zahar pudra de calitate,dar nu e la fel de fina. poti sa-mi spui care e secretul?multumesc anticipat!
Post a Comment