M-am gandit initial sa fac acest tort ca un butoias de bere si pana la urma a iesit o doza de bere de toata frumusetea...La anu promit ca o umplu cu bere in loc de crema si blat si ii pun si un robinet la partea de jos :-) , sau daca stau mai bine sa ma gandesc, la anu fac doua butoaie de bere din ciocolata pe care le imbrac cu tort si le umplu cu bere ......si facem chef nu gluma. Ce ziceti vreti?
Tortul a avut greutate 3.5 kg, diametrul celor doua torturi suprapuse a fost 16 cm, blat de cacao cu mousse de fructe de padure si mousse de ciocolata cu lapte. Placuta, bezile contur si halba au fost modelate manual din pasta de zahar iar spuma din halba a fost facuta cu royal icing.
8 comments :
Arata super. Felicitari! Si spor la modelat!
Multumim din suflet pentru acest tort si pentru faptul ca esti alaturi de noi in momentele placute din viata noastra prin torturile tale!!!
Dana Radu si Bety
Multumesc frumos pentru faptul ca mi-ati dat ocazia sa realizez aceste torturi speciale si imi face o deosebita placere sa va fac asemenea bucurii.
"Ce tare e!!! Super..." posted on facebook by Florentina
"Felicitari este superb!!!!!!" posted on facebook by Roxana
"Foarte frumos!" posted on facebook by Mariana
Ce inaltime are aceasta cutie de bere?e deosebit de fin lucrat ca de altfel tot ce ai realizat!
Multumesc Torina pentru cuvintele frumoase. A avut 24 cm inaltime
Post a Comment