Tortul a avut o greutate de 6.5kg, blat de cacao cu mousse de pralin de nuca, mousse de capsuni si ganache de ciocolata amaruie. Pasaricile de pe tort au fost modelate manual din pasta de zahar iar cele de pe lateral au fost desenate cu pensula cu royal icing (spuma de zahar).
10 February 2014
Tort aniversar inima cu pasari
Ideea acestui tort o aveam inca de anul trecut cand am implinit 13 ani de cand ne-am cunoscut (eu cu sotul meu) si ma bucur ca am reusit sa modelez pasaricile atat de realist. Pe lateralul tortului am facut un brush cu royal icing intr-o nuanta apropiata cu tortul, astfel am pus mai bine in evidenta pasaricile de pe tort.
Labels:
Tort aniversar inima cu pasari
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
3 comments :
Superb tortul :) asa ma inspir si eu din creatile dvs :) Poate peste cativa ani ma voi putea ridica si eu macar la jumatatea nivelului dvs de experienta:)
FFF frumosssssssss!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc dragelor pentru cuvintele frumoase!
Post a Comment