Am facut acest tort pentru un
pasionat de alpinism si cred ca am reusit sa fac un tort deosebit. Sper sa fi
fost o surpriza deosebita pentru aniversare si sa fi reusit sa aduc acea
bucurie de moment in ochii sarbatoritului….
Tortul a avut greutate 3.5kg,
diametre 18 si 14 cm, blat alb umplut cu mousse de zmeura, mousse de ciocolata cu capucino si crema de banane. Alpinistul, ciobanescul, bradutii, apa curgatoare si stancile
au fost modelate din pasta de zahar. Pomisorii de pe lateral au fost facuti din
spuma de zahar.
2 comments :
A fost genial si ceva la care eu nu m-am gandit si a fost un detaliu foarte important pe placuta cu nume ati facut marcaj montan cu banda albastra si sageata in sus... noi astia pasionati de munte recunoastem imediat si ne-a sarit in ochi imediat... cand i-am dat tortul iubitului meu a ramas fara cuvinte i-a facut poze nu vroia sa il taie ca arata prea bine.
si interiorul a fost foarte gustos blatul moale, pufos si cremele foarte bune multumim amandoi foarte mult pt tort a fost una din cele mai frumoase surprize de pana acum
Chiar daca v-am raspuns si pe facebook , eu va multumesc mult pentru feedback. Ma incanta ca v-a placut, ca a iesit exact cum v-ati dorit si ca am reusit sa aduc si ceva in plus la design prin acea placuta...
Post a Comment